Stoner, Geride Kalmasını Lastiğe Bağladı

Bu içeriğin yayınlanma tarihi 6 aydan daha fazladır, içerdiği bilgiler eskimiş ve geçersiz kalmış olabilir.

, arka lastiğinin zayıflamasının yarış içinde kendisini zorlamaktan alıkoyduğunu söyledi.

Son dünya şampiyonu, kalkışta liderliği ele geçirdi ama sonrasında kırmızı bayraklar sallanıp yarış bitene kadar 4.lüğe kadar düştü.

Stoner: “4.lükle asla tatmin olmayacağım ama bu şartlarda daha fazla zorlamak aptallık olacaktı ve bunu yapmamak doğru karardı”

“İyi bir kalkış yaptım ama çabucak güvenimi kaybettim. Çünkü arka lastik çabucak parçalanıyordu ve yarışı bitirdikleri zaman, tur zamanlarımı korumakta zorlanıyordum”

Takım patronu Livio Suppo, Stoner'in neden lastik sorunu ile karşılaştığından emin olmadığını söyledi ama sorunlara rağmen motoru 4. olarak sonuca götürdüğü için rahatladığını belirtti.

Suppo: “Casey için zor bir yarıştı ama makul bir sonuçla dönmek için azmini ve metanetini gösterdi.”

Kaynak : trf1.net

Bunlar da hoşunuza gidebilir...