Kenan Sofuoğlu sahne alıyor!
Bu içeriğin yayınlanma tarihi 6 aydan daha fazladır, içerdiği bilgiler eskimiş ve geçersiz kalmış olabilir.
2009 Supersport Dünya Motosiklet Şampiyonası'nda mücadele eden kenan sofuoğlu, şampiyonanın 4. ayağında yarın (Pazar) hollanda'nın Assen pistinde yarışacak.
2007 yılındaki organizasyonda şampiyon olan Diyanetspor yarışçısı Sofuoğlu, aynı yıl Assen pistindeki yarışı da ilk sırada tamamlamıştı.
Yarışmaktan büyük keyif aldığı yerlerden birinin de Assen pisti olduğunu ifade eden Kenan Sofuoğlu, Hollanda'da yine iyi bir sonuç alacağını söyledi.
Yarın yapılacak yarış için moral depolayan Sofuoğlu, yarış öncesi yaptığı açıklamada, ”Assen Pisti, Dünya şampiyonu olduğum yıl birincilikle bitirdiğim yarışa ev sahipliği yapmıştı. Bu yıl da aynı performansı göstermeyi hedefliyorum. Gerek motorum, gerekse ben çok iyi hazırlandık” dedi.
2009 Supersport Dünya Şampiyonası'nın 4. ayağı olan Assen yarışı, yarın TSİ 14.00‘de yapılacak.
Şampiyonada daha önce Phillip Island, Losail ve Valencia ayaklarında yarışan Kenan Sofuoğlu, 3 ayak sonunda topladığı 54 puanla averajla ikinci sırada bulunuyor.
Kaynak | Ajans Spor