HANNspree Ten Kate Takımı Hazır
Bu içeriğin yayınlanma tarihi 6 aydan daha fazladır, içerdiği bilgiler eskimiş ve geçersiz kalmış olabilir.
12-14 Mart 2009 tarihinde Katar – Losail pistinde yapılacak 2009 Dünya Superbike ve Dünya Supersport Şampiyonalarında mücadele edecek Ten Kate honda takımı hazır.
Hannspree Ten Kate Honda ‘nın 2002 ‘den beri yüksek performans sergilediği Dünya Supersport şampiyonasında phillip island etabında Kenan Sofuoglu ve geçen sezonun şampiyonu Andrew Pitt ‘in sergilediği performanslar bu senede takımın ipi göğüslemede oldukça iddialı olduğunu gösterdi.
HANNspree Ten Kate Honda ‘nın açıklamasında sürücülerin bu hafta ki yarış ile ilgili görüşlerine yer verildi. Dünya Superbike Şampiyonasında yarışan Carlos Checa açıklamasında omzunun iyileştiğini ve bu hafta yarışacağını belirtmiş.
Dünya şampiyonu sürücümüz kenan sofuoğlu açıklamasında, sezona Phillip Island etabı ile mükemmel bir başlangıç yaptığını, CBR600RR üzerinde yeniden kazanmanın fantastik hissettirdiğini belirtti. Bu sene şampiyonanın çok zorlu olacağını, şampiyonluğun özellikle takım arkadaşı Andrew ile arasında oldukça rekabetli geçeceğini söyleyen Kenan 2007 ‘de bu pistte çıktığı Supersport yarışını kazandığını bundan pisti sevdiğini söyledi.
Şampiyonada ki en büyük rakibi ve takım arkadaşı son şampiyon Andrew Pitt ise Katar ‘ı sevdiğini, ilk dünya Superbike podyumunu burda aldığını açıklarken bu hafta podyumda bir basamak daha yukarı çıkmak istediğini ancak Kenan ‘ın orda durduğunu bildiğini açıkladı.