2. MARMOK Marmaris Motosiklet Festivali – Datça

Bu içeriğin yayınlanma tarihi 6 aydan daha fazladır, içerdiği bilgiler eskimiş ve geçersiz kalmış olabilir.

Sevgili motoaktuel.com takipçileri, içinde bulunduğumuz haziran ayında bir çok motosiklet festivali düzenlenecektir. Geçen sene ilki yapılan ama katılımcıları tarafından çok olumlu yorumlar alan Marmok Festivalinin 2. si bu yıl 21/24 haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bu bölümde size festivalle ilgili ayrıntılı bilgiler vermeye çalışacağız.

Festival bu sene Datça belediyesinin de katkıları ile Datça Aktur ‘da düzenlenecek. Özellikle ve adalardan katılımın yüksek olması bekleniyor. Festival afişleri çoktan Yunanistan ve adalarında önemli noktalarda ki yerlerini aldılar.

Festival giriş ücretleri

21/24 haziran arası yapılacak olan festivale giriş için sürücüler için 30 ytl artçılar için 20 ytl alınacaktır. Bu ücret 21-22-23 haziran girişleri için aynıdır. 24 haziran günü katılacaklardan sadece 10 ytl ücret alınacaktır. Bu ücretin içinde ücretsiz çadır yeri, 4 günlük katılım bedeli, katılım hediyeleri, ve çekilişe katılım bulunmaktadır. Festivale karavan ve özel araçlada katılmak mümkündür.

Festival yeri

AKTUR, 869,500 m2′ lik alan üzerinde turistik işletmeciliğe dönük 1275 adet, altı değişik tipte villa ve rezidansları içeren tatil konutları ile, 26,000 m2'lik alanda 1000 kişilik kamping ile, yaklaşık 7,000 yataklı bir tatil sitesinin tüm gereksinmelerini karşılayan tesisleri içermektedir. Türkiyedeki ilk 10 mavi bayraklı koy arasında 1. sıradadır. Çam ağaçları ile kaplı yeşil ve mavinin kaynaştığı bir doğa harikasıdır.

Konaklama

Festivale gelen misafirler isterlerse AKTUR CAMPING' de kendi çadırlarında yada karavanlarında kalıp motosikletlerini de çadırlarının yanlarına park edebilirler. Kamp alanın da duş, wc, pişirme ve bulaşık üniteleri ve de kiralık buzdolapları mevcuttur. Çadır tercih etmeyen misafirler ise kamp bünyesi içinde bulunan bungalow ve motellerde konaklayabilirler.

[email protected]

Arzu edenler Aktur yaşam kompleksleri içinde bulunan villaları kiralayıp buralarda da kalabilirler. Fakat bungalow, motel ve villalarda konaklamak isteyen misafirlerin yaz sezonu dolayısıyla yer bulamama riskine karşı, daha önceden rezerve yaptırmaları gerekmektedir.

Festival ve kamp alanında, TÜRK TELEKOM tarafından 2048 Kb.kablosuz ( WIRELESS ) internet hizmeti sunulacaktır.

Sağlık hizmetleri

Festival alanında Özel CARIA Hastanesi tarafından tam teşekküllü bir sağlık çadırı kurulacak ve 24 saat doktor, hemşire ve ambulans bulundurulacaktır. Ayrıca Datça ve Knidos'a yapılacak gezilerde korteje 1 adet ambulans refakat edecektir.

Marmok yine iyi organize edilmiş bir festival ile karşımızda, bu sene özellikle yurtdışında yaşayan Türk motosikletçilerimizde kulüpleri ve grupları ile katılım sağlıyorlar.

Festival tarihleri arasında yapılacak olan aktivite ve geziler motosikletçilere dolu dolu 4 gün yaşatacak . Verilecek rehberlik hizmetleri gruplar halinde tarihi ve doğal hazinelerle dolu olan bu bölgede zevkli geziler yapılmasını sağlayacak.

Daha fazla bilgi için www.marmok.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...