Dovizioso, Pedrosa ile İyi Bir İkili Olacağı Konusunda Kendisine Güveniyor

Bu içerik MotoGP kategorisine 13 Kasım 2008 tarihinde geçilmiştir ve toplamda 0 yorum yapılmıştır.

Dovizioso, Pedrosa ile İyi Bir İkili Olacağı Konusunda Kendisine Güveniyor motosiklet

Andrea Dovizioso 2009 yılındaki hedefinin takım arkadaşı Dani Pedrosa’nun önünde bitirmekten ziyade mümkün olduÄŸunca podyuma çıkmak olduÄŸunu söyledi.

İtalyan pilot 2009 yılı için uydu takımı JiR Scot’tan Honda takımına geçiÅŸ yaptı ve yeni takım arkadaşı 125 cc ve 250 cc’de dünya ÅŸampiyonu ve geçtiÄŸimiz iki sene takım arkadaşı Nicky Hayden’ın gölgesinde kalan Dani Pedrosa oldu.

Bu sezon MotoGP’de ilk kez yarışan Dovizioso yaptığı açıklamada İspanyol pilot ile arkadaÅŸ olabilme konusunda kendisine güvendiÄŸini söyledi.

” Dani’nin önünde yarış bitirmek önemli olmalı ve ÅŸansım konusunda kendime güveniyorum fakat benim temel olarak odaklandığım nokta yapabildiÄŸim sürece podyumda yeralmak, sezon boyunca yeni Honda HRC ile istikrarı yakalamak.”

İtalyan pilot ayrıca Pedrosa ile iyi ilişkiler içerisinde olacağını umduğunu söyledi. MotoGP resmi internet sitesine konuşan Dovizioso şöyle devam etti sözlerine:

” Danir 125 cc ve 250 cc’de eki dünya ÅŸampiyonu ve büyük bir sürücü fakat öncelikle iyi bir insan, muhtemelen benden daha utangaç. Belkide bu sezon çok fazla yakınlaÅŸamamamızın sebebi bu olabilir fakat birlikte geçireceÄŸimiz çok fazla vaktimiz olacağını biliyorum.”

” Åžu anda pistte kendi seviyesine ulaÅŸmadığını düşünüyorum belki bu menejerinden kaynaklanıyor olabilir.” diyen Dovizioso bu sezon Hayden ile sözlü tartışmaya giren Alberto Puig’i iÅŸaret etti.

Kaynak:trf1.net

Benzer Makaleler

Yorum yazabilir, veya sitenizden geri izleme yapabilirsiniz..

Yorum Yapın